Disa nga kafshët , shpendët dhe zvarranikët tanë

Ujku

Qeni

Kali

Fazani

Breshka

Gjarpëri

Lepuri

Dhelpëra

Shqiponja

Papagalli

Dreri

Mace

Qelbësi