Ejani dhe na vizitoni , Osek Hilë Gjakovë 

Kopshti Trump

+ (383) 044 188 389

Kopshti Trump

Mbreti Ujku Trump

Mbreti Ujku Trump është një ujkë i shëruar nga Z.Hysni Rexhaj dhe i trajnuar nga Z.Hysni Rexhaj dhe një ujkë mjaft intelegjent vizitoni kopshtin Trump.

Kopshti Trump

Trump

Kopshti trump ka shumë kafshë dhe shpezë të ndryshëm ejani dhe na vizitoni.

Miku më i mirë i juaji!

Kënaqësia më e madhe e fëmijëve është te kenë nje katër putrosh ose ndonjë kafshë tjetër!

Kopshti Trump

Vizitorë të kënaqur


Mendimet e vizitoreve tanë!

Shume vend i mirë dhe i bukurë.

ANONIM

Pastertia në nivel dhe mirëmbajtja e kafshëve shumë e mirë.

ANONIM

Vendë përfekt për tu argëtuar fëmijët dhe mësuar gjëra të reja për kafshët.

ANONIM

Deshironi të na vizitoni?

Për gjdo pyetje ose paqartësi na kontaktoni!

+ (383) 044 188 389